Pàgines
▼
28 d’octubre del 2016
25 d’octubre del 2016
LOS MAÑOS TAPAS
C/ Ermita, 187
Tel. 964 525 328
Preu menú: 20 €
De dimarts a diumenge de 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2)
Entrants
Pernil de bellota Orograso
Tallarins de calamar amb carxofes de Benicarló i allets tendres
Ensalada de tomaca amb capellà, ceba tendra i perles d’oli d’arberquina
Plat principal
Olleta de la Plana by mamá
Postres
Cheesecake Los Maños
Pa, tomaca i allioli
Cervesa artesana, aigua o refresc
*consulteu per botella de vi
Tel. 964 525 328
Preu menú: 20 €
De dimarts a diumenge de 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2)
Entrants
Pernil de bellota Orograso
Tallarins de calamar amb carxofes de Benicarló i allets tendres
Ensalada de tomaca amb capellà, ceba tendra i perles d’oli d’arberquina
Plat principal
Olleta de la Plana by mamá
Postres
Cheesecake Los Maños
Pa, tomaca i allioli
Cervesa artesana, aigua o refresc
*consulteu per botella de vi
24 d’octubre del 2016
RESTAURANT EL CASINO
Pl. Vila, 3
Tel. 964 740 975
Preu menú: 18 €
De dilluns a dissabte de 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2)
MENÚ
Entrants
Consomé de #km0
Saltat de verdures d'olla de la Plana
Plat principal
Rossejat d'olleta de la Plana
Postres
Dolç de taronja sobre bescuit de gingebre
Una beguda inclosa (aigua, refresc o cervesa)
Vi recomanat IGP Castelló Barranco Magro
Tel. 964 740 975
Preu menú: 18 €
De dilluns a dissabte de 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2)
MENÚ
Entrants
Consomé de #km0
Saltat de verdures d'olla de la Plana
Plat principal
Rossejat d'olleta de la Plana
Postres
Dolç de taronja sobre bescuit de gingebre
Una beguda inclosa (aigua, refresc o cervesa)
Vi recomanat IGP Castelló Barranco Magro
PANEGRE GASTROBAR
C/ Pere Gil, 11
Tel. 964 862 602
Preu menú: 15 €
De dimecres a dissabte de 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2)
MENÚ
Entrants
Amanida temperada de taronja i mel
Ous remenats amb bolets de temporada
Plat principal
Arròs melós d’olleta de la Plana
Postres
Pannacota de figues
Una beguda inclosa (aigua, refresc o cervesa)
Vi recomanat IGP Castelló Flor de Clotàs
Tel. 964 862 602
Preu menú: 15 €
De dimecres a dissabte de 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2)
MENÚ
Entrants
Amanida temperada de taronja i mel
Ous remenats amb bolets de temporada
Plat principal
Arròs melós d’olleta de la Plana
Postres
Pannacota de figues
Una beguda inclosa (aigua, refresc o cervesa)
Vi recomanat IGP Castelló Flor de Clotàs
BIRBAR ESPAI GASTRONÒMIC VALENCIÀ
Av. Cedre, 41
Tel. 964 521 848
Preu menú: 20 €
De dimarts a divendres 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2 persones)
MENÚ
Entrants
Esgarrat de la mar
Ous remenats de muntanya
Plat principal
Olla de la Plana
Postres
Semifred de taronja
Café, vi i aigua
Tel. 964 521 848
Preu menú: 20 €
De dimarts a divendres 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2 persones)
MENÚ
Entrants
Esgarrat de la mar
Ous remenats de muntanya
Plat principal
Olla de la Plana
Postres
Semifred de taronja
Café, vi i aigua
RESTAURANT BAR JUANI
C/ Pietat, 149
Tel. 964 525 293
Preu menú: 12 €
De dilluns a diumenge
de 13 a 15 h
MENÚ
Primer plat
Olla de la Plana
Segon Plat
Carn d’olla
Postres
Pa, beguda i café inclosos
Tel. 964 525 293
Preu menú: 12 €
De dilluns a diumenge
de 13 a 15 h
MENÚ
Primer plat
Olla de la Plana
Segon Plat
Carn d’olla
Postres
Pa, beguda i café inclosos
RESTAURANT EL MISO
Plaça de la Vila, 6
Tel. 964 520 045
Preu menú: 20 €
Dinars de dilluns a dissabte
Amb reserva (mínim 2 persones)
MENÚ
Entrants
Farcellet de carabasseta amb esgarrat al pil-pil d’abadejo i romesco
Sépia bruta amb fesols i espàrrecs amb cucurutxo del nostre guacamole i maduixes de salmó
Polp rostit amb papada a baixa temperatura, crema de boletus i crema de carabassa
Segon plat
La nostra olleta de la Plana
Postres
Brownie de xocolate amb sorbet de taronja
Pa inclòs
Tel. 964 520 045
Preu menú: 20 €
Dinars de dilluns a dissabte
Amb reserva (mínim 2 persones)
MENÚ
Entrants
Farcellet de carabasseta amb esgarrat al pil-pil d’abadejo i romesco
Sépia bruta amb fesols i espàrrecs amb cucurutxo del nostre guacamole i maduixes de salmó
Polp rostit amb papada a baixa temperatura, crema de boletus i crema de carabassa
Segon plat
La nostra olleta de la Plana
Postres
Brownie de xocolate amb sorbet de taronja
Pa inclòs
PARRILLA ARGENTINA EL GAUCHO
Pl. Colom, 18
Tel. 964 532 955
Preu menú: 15,50 €
Divendres i dissabte de 20 a 23 h
Obert diumenge de Santa Caterina
MENÚ
Primer Plat
Olla de la Plana
Empanada argentina
Segon Plat
Graellada de carn
Postres
Café inclòs, beguda no
Tel. 964 532 955
Preu menú: 15,50 €
Divendres i dissabte de 20 a 23 h
Obert diumenge de Santa Caterina
MENÚ
Primer Plat
Olla de la Plana
Empanada argentina
Segon Plat
Graellada de carn
Postres
Café inclòs, beguda no
RESTAURANT ESPLIEGO
C/ Escultor Fuster, 18
Tel. 964 530 305
Preu menú: 24 €
De 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2 persones)
MENÚ
Entrants
Timbal de pularda amb maionesa de soja
Crema d'olla amb croquetes de la carn de l’olla
Jabugo amb pa de cristall
Raviolis farcits de foie amb crema de tòfona blanca
Plat principal
Arròs caldós de gamba roja
Postres
Brownie de xocolate
Beguda i café no inclosos
Tel. 964 530 305
Preu menú: 24 €
De 13.30 a 15.30 h
Amb reserva (mínim 2 persones)
MENÚ
Entrants
Timbal de pularda amb maionesa de soja
Crema d'olla amb croquetes de la carn de l’olla
Jabugo amb pa de cristall
Raviolis farcits de foie amb crema de tòfona blanca
Plat principal
Arròs caldós de gamba roja
Postres
Brownie de xocolate
Beguda i café no inclosos
CAFÉ RESTAURANT DEFELI
Av. Castelló, 2 baix
Tel. 603 642 767 – 964 839 075
Preu menú: 12 €
De dilluns a dissabte de 13.00 a 15.30 h
MENÚ
Entrants
Un entrant segons mercat
Segon plat
Olla de la Plana
Postres casolanes
Beguda, pa i café inclosos
Tel. 603 642 767 – 964 839 075
Preu menú: 12 €
De dilluns a dissabte de 13.00 a 15.30 h
MENÚ
Entrants
Un entrant segons mercat
Segon plat
Olla de la Plana
Postres casolanes
Beguda, pa i café inclosos
RINCÓN LA OLIVERETA
C/ Vilavella, 162
Tel. 964 526 093 – 696 421 049
Preu menú: 15 €
De dijous a dissabte
MENÚ
Amanida al centre de taula
Primer plat
Olla de la Plana
Segon plat
Sépia a la planxa amb guarnició
Postres casolanes
Beguda i café
Tel. 964 526 093 – 696 421 049
Preu menú: 15 €
De dijous a dissabte
MENÚ
Amanida al centre de taula
Primer plat
Olla de la Plana
Segon plat
Sépia a la planxa amb guarnició
Postres casolanes
Beguda i café
RESTAURANT AL D'EMILIO
C/ Pere Gil, 3
Tel. 964 535 341
Preu menú: 25 €
De dimarts a diumenge
Taula completa, amb reserva
MENÚ
Entrants
Amanida de pebreres amb mel, formatge de cabra i fruita seca
Gambes amb mussolina d’all blanc i negre
Humus de cigrons amb calamarsons, tapenade i coriandre
Plat principal
Olleta de la Plana 2016
Postres
Semifred de llet merengada amb gelatina de mango
o sorbet de llima amb orujo d’herbes
Café i beguda no inclosos
Tel. 964 535 341
Preu menú: 25 €
De dimarts a diumenge
Taula completa, amb reserva
MENÚ
Entrants
Amanida de pebreres amb mel, formatge de cabra i fruita seca
Gambes amb mussolina d’all blanc i negre
Humus de cigrons amb calamarsons, tapenade i coriandre
Plat principal
Olleta de la Plana 2016
Postres
Semifred de llet merengada amb gelatina de mango
o sorbet de llima amb orujo d’herbes
Café i beguda no inclosos
BOCATERIA LLUÏSOS
Av. Murà, 12
Tel. 964 520 013
Preu menú: 16 €
De dilluns a dissabte
a partir de les 13.30 h
MENÚ
Entrant
Amanida de salmó
Primer plat (a elegir)
Ous remenats amb verdures i gambes
Ous remenats amb faves, pernil i alls tendres
Segon plat
Olleta de la Plana
Postres (a elegir)
Pastís de flam i ametlla
Crema de iogurt amb melmelada i galeta napolitana
Fruita del temps
Pa, beguda i café inclosos
7 d’octubre del 2016
VII JORNADES GASTRONÒMIQUES
Un any més, arriba el mes de novembre i amb ell les nostres Jornades Gastronòmiques, que ja arriben a la seua setena edició. Per això, volem convidar-vos a formar part d’aquest projecte que, en els últims anys, s’ha convertit en tot un referent a la nostra ciutat i gran part de la província.
L'esdeveniment tindrà lloc de l’1 al 30 de novembre, en l'horari i amb el preu que cada restaurant especifique en el full de sol•licitud que us adjuntem i que posteriorment s’editarà en el llibret de les jornades.
En el cas que vulgueu participar en les jornades gastronòmiques, ens envieu la vostra inscripció a l’Agència de Desenvolupament Local, a l’avinguda de la Murà, 28, 1r.
Juntament amb el full de sol•licitud (que s’adjunta a aquesta carta) heu d’aportar una o dues fotos de l'establiment, les quals apareixeran en el llibret amb la vostra informació (si voleu mantenir les mateixes dades que l’any passat, indiqueu-ho en la sol•licitud).
Bases
Sol·licitud
L'esdeveniment tindrà lloc de l’1 al 30 de novembre, en l'horari i amb el preu que cada restaurant especifique en el full de sol•licitud que us adjuntem i que posteriorment s’editarà en el llibret de les jornades.
En el cas que vulgueu participar en les jornades gastronòmiques, ens envieu la vostra inscripció a l’Agència de Desenvolupament Local, a l’avinguda de la Murà, 28, 1r.
Juntament amb el full de sol•licitud (que s’adjunta a aquesta carta) heu d’aportar una o dues fotos de l'establiment, les quals apareixeran en el llibret amb la vostra informació (si voleu mantenir les mateixes dades que l’any passat, indiqueu-ho en la sol•licitud).
Bases
Sol·licitud