Pàgines

25 d’octubre del 2018

RESTAURANT ELS LLUÏSOS

MENÚ

  • ENTRANTS  

- Amanida de marisc
- Amanida de salmó

  • PRINCIPALS        

- Olleta de la Plana

  • POSTRES

- Pastís de flam d’ametlla
- Crema de iogurt
- Macedònia
- Brownie amb gelat
-------------------------------------------------------------------
Beguda, pa i cafè
Preu: 16 €
Horari: de dilluns a dissabte de 13.00 a 16.00 h.

RESTAURANT RINCÓN LA OLIVERETA

MENÚ

  • ENTRANTS

- Amanida
- Olleta de la Plana

  • PRINCIPALS

- Llobarro cuit pel dors

  • POSTRES

- Café i una beguda
----------------------------------------------------------------------------
Preu: 18 €
Horari: de dimecres a dissabte, de 13.30 a 15.00 h.
Es requereix reserva prèvia si són més de 4 persones

RESTAURANT EL GAUCHO

MENÚ

  • ENTRANTS

- Amanida d’olla de la Plana o empanada

  • PRINCIPAL

- Torrada de carn (xoriço, pollastre, costella de porc, vacío rostit de tira i entraña)

  • POSTRES

- Assortiment per a postres i café
--------------------------------------------------
Preu: 17,50 €, no inclou beguda

RESTAURANT ESPLIEGO

MENÚ MIGDIA

  • ENTRANTS

- Crema d'olla amb tòfona blanca
- Pernil de Jabugo
- Croquetes d'olla amb suc de rostit

  • PRINCIPAL

- Arròs caldós de llamàntol

  • POSTRES

- Brownie de xocolate
Preu: 30 € amb beguda inclosa
------------------------------------------------------
MENÚ NIT

  • ENTRANTS

- Crema d'olla amb tòfona blanca
- Pernil de Jabugo
- Croquetes d'olla amb suc de rostit

  • PRINCIPALS

- Gall de Sant Pere amb verduretes
- Melós de vedella

  • POSTRES

- Brownie de xocolate
Preu: 30 € amb beguda inclosa

RESTAURANT EL MISO

MENÚ

  • ENTRANTS

- Amanida de tomaca amb vitet i ceba tendra
- Bolets de temporada amb cansalada ibèrica i ou amb pinyons
- Tronc de tonyina macerada amb soja acompanyat d’encisam i espagueti de mar (algues)

  • PRINCIPAL

- La nostra Olleta de la Plana

  • POSTRES

- Flamet de carabassa amb Sant Pasqual
--------------------------------------------------------------
Preu: 22,00 €, no inclou beguda
Mínim 2 persones
Horari: dinars de dilluns a dissabte
Reserva prèvia  – taula completa

RESTAURANT DEFELI

MENÚ

  • ENTRANTS

- Dos entrants de la temporada

  • PRINCIPAL

- Olla de la Plana

  • POSTRES

Café i beguda
------------------------------------------------------------------
Horari: de dilluns a dissabte, de 13.30 a 15.30 h
Preu: 12 €

BIRBAR ESPAI GASTRONÒMIC VALENCIÀ

MENÚ


  • ENTRANTS

- Cruixent de pernil
- Coca Mediterrània 
- Croqueta de putxero

  • PRINCIPAL

- Olla de la Plana

  • POSTRES

- Postres de la casa
-----------------------------------------------------------
Preu: 20 €, no inclou beguda sí pa i café
Horari: dinars de dimarts a dissabte
Requereix reserva prèvia per a 2 persones

RESTAURANT BARRA DEL SEDRE

MENÚ

  • ENTRANTS

- Saltat de bolets i espàrrecs amb crema de carabassa  
- Ou poché amb boletus, pernil ibèric i essència de tòfona

  • PRINCIPAL

- Olla de la Plana

  • POSTRES

- Pastís de carabassa amb gelat de vainilla i salsa de xocolate
------------------------------------------------------------------------------------------
Preu: 15 €, no inclou beguda sí café

RESTAURANT AL D’EMILIO

MENÚ
  • ENTRANTS

- Cassoleta farcida de pesto amb formatge de cabra
- Titaina de tonyina fresca i ou de corral
- Bunyols d’abadejo amb allioli d'all negre

  • PRINCIPAL

- Olleta tradicional 2018

  • POSTRES

- Pastís de xocolate i café
- Sorbet de mandarina
----------------------------------------------------------------------
Preu: 25 €, no inclou beguda ni café
Horari: de dimarts a diumenge – taula completa
Tots els menús seran amb reserva prèvia

RESTAURANT EL CASINO

MENÚ

  • ENTRANTS

- Amanida de temporada
- Carxofes trufades

  • PRINCIPAL

- Olleta de la Plana

  • POSTRES

- Llesquetes amb ou
----------------------------------------------
Preu: 15 € amb una beguda inclosa.
Horari: de dilluns a divendres, de 13.30 a 15.30 h

RESTAURANT TANGERINA

MENÚ

  • ENTRANTS

- Amanida de bolets de temporada amb melmelada de taronja de la terreta
- L'essència de  l’olleta en croquetes: croquetes de botifarra de ceba amb crema de caldo d’olleta i hummus d’Idiazábal

  • PRINCIPAL

- Olleta de la Plana

  • POSTRES (a triar)     

- Flam de café
- Flam d'ou
- Flam de xocolate
- Púding de poma
- Púding de fruita seca
- Pastís de formatge
---------------------------------------------------------------------------
Preu: 16 €
Horari: de dimarts a diumenge, de 13.00 a 16.00 h.
Es recomanable fer reserva prèvia

RESTAURANT EL MOLÍ

MENÚ

  • ENTRANTS (per a compartir)

- Pernil serrà i formatge manxec
- Pa torrat amb tomaca
- Paté d'albergina i marisc
- Amanida de formatge de cabra amb fruita seca i vinagreta de mel

  • PLATS A ELEGIR

- Olleta de la Plana
- Arrossejat

  • POSTRES DE LA CASA

-----------------------------------------------------
Preu: 18 €, inclou beguda i café
Horari: dinars de dilluns de divendres

RESTAURANT MÁS QUE TAPAS

MENÚ

  • ENTRANTS (per a compartir) 

- Amanida temperada amb fruita seca
- Bombons de botifarra amb formatge de cabra i mel
- Pastís de cap-roig

  • PRINCIPAL

- Olla de la Plana

  • POSTRES

- Crema de iogurt amb salsa de nabius
-----------------------------------------------------------------------
Preu: 18 €, inclou café i beguda
Horari: de dimarts a dissabte, de 13.00 a 15.00 h
Requereix reserva prèvia mínima per a 2 persones

RESTAURANT TAVERDA

MENÚ

  • PRIMER PLAT

Saltat de carxofes amb tofu i bolets

  • SEGON PLAT

Olleta de la Plana

  • POSTRES

Pastissets dolços típics de la terreta
-------------------------------------------------------
Preu: 14,50 €, inclou beguda, pa i café

RESTAURANT TABERNA LOS GALGOS


  • ENTRANTS                                                  

Amanida de 4 formatges (per a compartir)


  • PRIMERS                                              

Vol-au-vent
Farciment de bolets i cansalada

  • SEGON 

Olla de la Plana

  • POSTRES

Quallada amb mel i nous
----------------------------------------------------
Preu: 16 €, inclou una beguda (aigua, refresc, cervesa i vi de la casa)
Horari: de dilluns a divendres, de 13.30 a 15.30 h
Requereix reserva prèvia per a un mínim de 2 persones

2 d’octubre del 2018

INICI DEL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A LES JORNADES GASTRONÒMIQUES 2018

Comencen els preparatius de l'edició IX de les Jornades Gastronòmiques "Mengem a Vila-real... Olla de la Plana" que, com ja és habitual, se celebraran durant el mes de novembre.

Aquesta setmana s'han reunit el Comité Organitzador de les Jornades Gastronòmiques de Vila-real - representants de l'Ajuntament i de l'Associació Gastronòmica de Vila-real,

per donar el tret d'eixida a la novena edició de les Jornades. Un esdeveniment que en els darrers anys ha tingut una bona acollida tant de participació per part dels restaurants com dels comensals que han volgut degustar la variada i gustosa oferta gastronòmica vila-realenca. En aquest cas, protagonitzada per la tradicional Olla de la Plana.

Com diu el Regidor d'Economia, Xavier Ochando, l'esdeveniment té com a objectiu principal incentivar, fomentar i promocionar la restauració local i la gastronomia de Vila-real. Aquesta iniciativa pretén donar el valor que li correspon als productes i plats tradicionals de la terra elaborats amb les mans i els fogons dels nostres cuiners. Es tracta d'una cita important per a Vila-real, ja que atrau més d'un 25% de públic de fora.

Com ja és habitual, les Jornades comptaran amb el concurs d'Olla de la Plana. El plat dels concursants serà avaluat pel jurat professional i, després es procedirà a la degustació popular d'Olla que sempre congrega a un bon nombre de ciutadans entorn la plaça de la Vila.


Els restaurants interessats poden presentar la seua sol·licitud per a participar abans del 15 d'octubre, a l'Agència de Desenvolupament Local (Av. La Murà, 28-1r pis) o a través del correu electrònic fomenteconomic@vila-real.es. Tota la informació està disponible en el blog de les Jornades Gastronòmiques i en el Portal del Comerciant de Vila-real.