Pàgines

27 d’octubre del 2014

ELS BOLETS EN LA NOSTRA VIDA QUOTIDIANA

Els bolets estan presents a les nostres vides i, en moltes ocasions, més d'allò que puguem imaginar. Els bolets estan en aliments tan bàsics com el pa, la cervesa, el formatge o embotits tan coneguts com el fuet. Amb ells es produeixen medicaments tant importants com la penicil·lina i es tracten diverses enfermetats, però també s’utilitzen per a tintar teixits i altres tipus de materials.

El proper 3 de novembre, Jose Antonio Galiana ens parlarà de totes aquestes curiositats i moltes més coses al voltant dels bolets i la nostra afinitat amb ells. José Antonio, pastisser i gran aficionat a la micologia, ens mostrarà diferents usos i tipus de bolets, però a més a més, ens explicarà com aprofitar-les de la millor manera possible a la nostra cuina.

Durant la xerrada, ens explicarà algunes de les seues exquisides receptes amb bolets, que també podeu consultar al seu perfil de Facebook José Antonio Galiana, on trobareu una gran quantitat de receptes explicades pas a pas.

No ho oblideu, el proper 3 de novembre a les 19:00 al Restaurant el Miso. Entrada gratuïta amb inscripció.