Pàgines

12 de desembre del 2014

ACTE DE CLOENDA DE LES V JORNADES GASTRONÒMIQUES

L'acte de cloenda de les V Jornades Gastròmiques de Vila -real va tindre lloc el passat 10 de desembre al Restaurant Cal Dimoni. L'acte va congregar gran part de la gastronomia vila-realenca i provincial. D'aquesta manera, gerents dels restaurants participants, col · laboradors de les jornades, representants de l'Ajuntament de Vila-real, de la Diputació de Castelló i de la Junta de Festes van gaudir d'una agradable vetllada que va transcórrer en un ambient cordial i participatiu.

En aquest acte de clausura, també es va fer entrega dels premis del concurs professional que es va realitzar el 12 de novembre a la Plaça de la Vila amb el jurat format per:
  • Alberto font, Professor de l'Escola d'Hostaleria de Castelló
  • Rafael portolés, propietari del Restaurant Portolés de Castelló
  • Francisco González , crític gastronòmic
  • Conchita Ibáñez , presidenta de l'Associació de Mestresses de Casa de Vila-real
  • Lolita Giménez, membre de l'Associació de Mestresses de Casa de Vila-real

En aquesta edició els guardons van ser per al restaurant Al d'Emilio en la categoria d'Olla Innovadora i per al Restaurant Ca Àlex, que es va emportar el premi a la millor Olla Tradicional. Entre tots els participants en el concurs i la degustació, Makro, un dels patrocinadors de l'event, va sortejar 3 Targetes Regal de 100€ per a consumir al seu establiment. A més a més, es va fer entrega a tots els participants d'un diploma conmemoratiu de la seua participació en les jornades. Enhorabona a tots!

En aquesta entrega de trofeus vam poder comptar amb la presència de l'edil d'Economia Pascual Batalla, l'edil de Turisme Emili Olbiol, la reina de festes Paula Rico i Miguel Barreda, propietari del restaurant Cal Paradís, al qual volem agrair especialment la seua presència i la seua col·laboració en les jornades.

A partir d'aquest moment es va emplaçar a tots els assistents per començar a treballar a la VI edició de les Jornades Gastronòmiques del 2015.