Pàgines

20 de novembre del 2014

TAST DEL VI BARRANCO MAGRO

El Restaurant La Olivereta serà l'escenari d'una nova activitat de les V Jornades Gastronòmiques. En aquest cas, serà el torn del celler Barranco Magro, que ens oferirà un tast d'un dels millors vins de la zona.

De la mà de Sara Franch, enòloga del celler, els assistents podran degustar i gaudir del Vi barranco Magro. Aquest vi s'obté de ceps plantats a mà en Terres de Villahermosa del Río (Castelló) a vora 750 metres d'altitut en els vessants del Pic Penyagolosa. Amb una excel·lent combinació de les varietats Cabernet Sauvignon, Syrah i Garnacha Tintorera, només es produeixen 5000 botelles anualment.

Doncs ja sabeu, si no voleu perdre l'oportunitat de tastar Barranco Magro, teniu una cita el pròxim 24 de novembre a les 19.00h al Restaurant La Olivereta (C/Vilavella, 162). Activitat gratuïta però amb inscripció a la pàgina web de les Jornades.





"Un vino de autor,
hecho con cariño,
seductor,
aterciopelado,
impregnando la esencia
gota a gota
deslizándose
por nuestro paladar"   Mar Galván.