![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjs4qbjHZx63mK2fx0GliSMtMHQNoJ31GhVvrU1Mxf5VJ7UBbwo7be0X79AxjHsEf8_wdeexxd56n1leZnTPQYFwXmtolBxa_0wfFXS7o7ThKuUoW7GXfGlP0Usqfva-gWHvB8P6lDqJWfr/s1600/barranco-magro-etiquetado.gif)
De la mà de Sara Franch, enòloga del celler, els assistents podran degustar i gaudir del Vi barranco Magro. Aquest vi s'obté de ceps plantats a mà en Terres de Villahermosa del Río (Castelló) a vora 750 metres d'altitut en els vessants del Pic Penyagolosa. Amb una excel·lent combinació de les varietats Cabernet Sauvignon, Syrah i Garnacha Tintorera, només es produeixen 5000 botelles anualment.
Doncs ja sabeu, si no voleu perdre l'oportunitat de tastar Barranco Magro, teniu una cita el pròxim 24 de novembre a les 19.00h al Restaurant La Olivereta (C/Vilavella, 162). Activitat gratuïta però amb inscripció a la pàgina web de les Jornades.
"Un vino de autor,
hecho con cariño,
seductor,
aterciopelado,
impregnando la esencia
gota a gota
deslizándose
por nuestro paladar" Mar Galván.