
De la mà de Sara Franch, enòloga del celler, els assistents podran degustar i gaudir del Vi barranco Magro. Aquest vi s'obté de ceps plantats a mà en Terres de Villahermosa del Río (Castelló) a vora 750 metres d'altitut en els vessants del Pic Penyagolosa. Amb una excel·lent combinació de les varietats Cabernet Sauvignon, Syrah i Garnacha Tintorera, només es produeixen 5000 botelles anualment.
Doncs ja sabeu, si no voleu perdre l'oportunitat de tastar Barranco Magro, teniu una cita el pròxim 24 de novembre a les 19.00h al Restaurant La Olivereta (C/Vilavella, 162). Activitat gratuïta però amb inscripció a la pàgina web de les Jornades.
"Un vino de autor,
hecho con cariño,
seductor,
aterciopelado,
impregnando la esencia
gota a gota
deslizándose
por nuestro paladar" Mar Galván.