3 d’octubre del 2012


RESTAURADORS DE VILA-REAL ! S'obri el termini per a inscriure's a les JORNADES 2012


Un any més, i en van tres, l’Ajuntament de Vila-real juntament amb l’Associació Gastronòmica de Vila-real, organitza les III Jornades Gastronòmiques "Mengem a Vila-real", després de l’èxit obtingut en les edicions anteriors i amb la intenció de refermar aquest esdeveniment que ha aconseguit aglutinar una important selecció dels nostres millors restaurants.
Amb aquesta iniciativa es vol aconseguir promocionar el municipi i, en concret, el sector de l’hostaleria i la restauració local. De nou és l’Olla de la Plana el  fil conductor d’aquestes jornades i plat representatiu de la nostra cuina tradicional.

Mengem a Vila-real ... Olla de la PLana 2012 es celebrarà del 9 de novembre al 2 de desembre.
Els restaurants interessats en participar ja poden fer la sol.licitut a través de l'enllaç situat al marge dret de la pantalla, fins el 15 d'octubre

Benvinguts de nou a "Mengem a Vila-real".

inscripcions click en el logo
RESTAURADORES DE VILA-REAL! Se abre el plazo para inscribirse en las JORNADAS 2012

Un año más, y van tres, el Ayuntamiento de Vila-real junto con la Asociación Gastronómica de Vila-real, organiza las III Jornadas Gastronómicas "Mengem a Vila-real", tras el éxito obtenido en las ediciones anteriores y con la intención de afianzar este evento que ha logrado aglutinar una importante selección de nuestros mejores restaurantes.
 Con esta iniciativa se quiere conseguir promocionar el municipio y, en concreto, el sector de la hostelería y la restauración local. De nuevo es la Olla de la Plana el hilo conductor de estas jornadas y plato representativo de nuestra cocina tradicional.

Mengem a Vila-real ... Olla de la Plana 2012 se celebrará del 9 de noviembre al 2 de diciembre.
Los restaurantes interesados ​​en participar ya pueden realizar la solicitud a través del enlace situado en el margen derecho de la pantalla, hasta el 15 de octubre

 Bienvenidos de nuevo a "Mengem a Vila-real".