19 de desembre del 2011

Les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real diuen adéu a la segona edició amb una emotiva cerimònia de clausura

Encara que les II Jornades Gastronòmiques van acabar oficialment el passat 27 de novembre, dia de Santa Caterina, va ser ahir a la nit quan, definitivament, van dir adéu fins a la propera edició, i ho van fer amb la celebració d'una cerimònia de cloenda al restaurant Cal Dimoni.

Un emotiu acte que, a més, va servir per atorgar els premis als clients dels restaurants que havien valorat els menús, consistents en diversos sopars i lots de productes gastronòmics, així com al restaurant amb la millor qualificació obtinguda, que va ser el restaurant Al d'Emilio. Així mateix, es va retre un càlid homenatge als 19 participants, amb l'emissió d'un audiovisual recordatori i el lliurament de diplomes acreditatius.
A la cerimònia, que va estar conduïda pel periodista i locutor Raúl Puchol, van assistir al voltant d'unes cinquanta persones, entre restauradors, col·laboradors i alguns dels membres del consistori vila-realenc, com el regidor de Turisme, Emili Obiol, i el tinent d'alcalde i regidor de Comerç i Foment Econòmic, Pasqual Batalla, entre d'altres.
Precisament va ser Batalla qui, després de la divertidíssima actuació del còmic i monologuista Fanfi García, va cloure l'acte i va convidar a tots a participar en la pròxima edició de les Jornades Gastronòmiques, que, segurament, tornaran a comptar amb l'olla de la Plana com a plat protagonista.
   

13 de desembre del 2011

CLOENDA DE LES II JORNADES GASTRONÒMIQUES

El dimecres 14 de desembre se celebrarà l'acte que tancarà les II Jornades Gastronòmiques de Vila-real Mengem a Vila-real ... olla de la Plana.

Això serà al restaurant Cal Dimoni a les 20.30 h i durant l'acte es presentaran els resultats de l'esdeveniment gastronòmic, es realitzarà el sorteig de les butlletes agraciades dipositades pels clients en les urnes i es lliurarà el premi al restaurant més ben valorat pels clients, així com un reconeixement a tots els participants.

En finalitzar està prevista la degustació del plat estrela de les Jornades, l'olla de la Plana, preparada per l'Associació Gastronòmica de Vila-real. A més estarà amenitzat amb l'actuacióde Fanfi Garcia, qui aportarà el seu particular punt de vista gastronòmic.
Les invitacions, que són limitades, es poden aconseguir fins dimarts 13 a les 14 hores a la Regidoria de Comerç i Foment Econòmic. Av la Murà, 28-1r. Tel. 964.547.017, fomenteconomic@ajvila-real.esEl miércoles 14 de diciembre se celebrará el acto que cerrará las II Jornadas Gastronómicas de Vila-real Mengem a Vila-real....olla de la Plana

Se celebrará en el restaurante Cal Dimoni a las 20.30 h y durante el acto se presentarán los resultados del evento gastronómico, se realizará el sorteo de los boletos agraciados depositados por los clientes en las urnas y se entregará el premio al restaurante mejor valorado por los clientes, así como un reconocimiento a todos los participantes.

Al finalizar está prevista la degustación del plato estrella de las Jornadas, la olla de la Plana, preparada por la Asociación Gastronómica de Vila-real. Además estará amenizado con la actuación de Fanfi Garcia, quien aportará su particular punto de vista gastronómico.

Las invitaciones, que son limitadas, se pueden conseguir hasta el martes 13 a las 14 horas en la Concejalía de Comercio y Fomento Económico. Av. la Murà, 28-1º. Tel. 964547017, fomenteconomic@ajvila-real.es