27 de gener del 2020

Resum de les X Jornades Gastronòmiques

Descobreix el que van ser les Jornades Gastronòmiques en la seua dècima edició!



Notícia el·laborada per l'Ajuntament de Vila-real.

16 de gener del 2020

Birbar, La Barra del Sedre i La Olivereta, guanyadors del Concurs Olla de la Plana "Pasqual Batalla" 2019

Ahir vesprada es va celebrar l’acte de cloenda de la ja dècima edició de les Jornades Gastronòmiques. El restaurant NU va ser l’encarregat d’acollir l’esdeveniment que tancaria aquesta cita on cada any es continua fent protagonista a l’Olla de la Plana i a l’excepcional cultura gastronòmica de la nostra ciutat.
El regidor d’Economia, Xus Madrigal i el regidor de Turisme, Diego Vila, van realitzar l’entrega de diplomes a tots els restaurants participants i després es va procedir a l’entrega dels premis als guanyadors del concurs Olla de la Plana “Pasqual Batalla” Aquest any van ser:

- El primer premi per a BIRBAR, Espai Gastronòmic Valencià
- El segon premi per a LA BARRA DEL SEDRE
- El tercer premi per a LA OLIVERETA

Tots tres van rebre la seua escultura del ceramista Angel Igual. A més també es va realitzar, de la mà de les Dames de Festes, el sorteig dels tiquets regal per a un dinar/sopar entre tots aquells que van provar el menú de l’Olla en algun dels restaurants participants. Us deixem per ací algunes fotografies.

13 de gener del 2020

Cloenda de la Dècima Edició de les Jornades Gastronòmiques

Aquest dimecres 15 de gener tindrà lloc l'acte de cloenda de les X Jornades Gastronòmiques. Al restaurant NU de vesprada, se celebrarà l'entrega dels premis del Concurs Olla de la Plana "Pasqual Batalla", on sabrem qui han sigut els restaurants guanyadors del primer, segon i tercer premi. 

A més també es realitzarà, de la mà de la Reina i Dames de Festes, l'entrega de diplomes i el sorteig dels menús perquè els guanyadors puguen gaudir d'un sopar/dinar al restaurant pertinent.

Tot i més per agrair la participació d'aquells que han format part d'aquesta dècima edició gaudint del nostre plat estrella, l'Olla de la Plana, i de la nostra cultura gastronòmica.