29 de setembre del 2017

INICI DEL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A LES JORNADES GASTRONÒMIQUES 2017

S’inicien els preparatius de les VIII Jornades Gastronòmiques “Mengem a Vila-real…Olla de la Plana”, que com és habitual se celebraran durant tot el mes de novembre.

Durant aquesta setmana s’han reunit representants de l’Ajuntament i de la restauració local per tal de donar el tret de sortida a esta huitena edició de les Jornades, que en els últims anys han tingut un rellevant èxit, tant de participació de restaurants com de comensals que han volgut degustar la rica i variada gastronomia vila-realenca, abanderada en aquest cas per l'Olla de la Plana.

Tal com recorda el regidor d’Economia, Xavier Ochando, l’esdeveniment té com a objectiu la promoció del sector de la restauració local i la difusió de la nostra cultura culinària, posant en valor els productes i plats de la terra a través de les mans i el saber fer dels nostres cuiners. Cal tindre en compte que les Jornades atrauen en més d’un  25% a públic de fora de Vila-real..

Com ve sent habitual les Jornades comptaran amb el concurs d’Olla de la Plana avaluada pel jurat professional i la degustació popular d’Olla que com sempre congrega a un bon nombre de ciutadans en l’entorn de la plaça de la Vila.

Els restaurants interessats poden presentar el seu interès en participar abans del 7 d’octubre, a l’Agència de Desenvolupament Local (Av. La Murà, 28-1er pis) o a través del correu electrònic fomenteconomic@vila-real.es. Als següents enllaços podeu descarregar els documents relacionats:

BASES DE PARTICIPACIÓ
FULL D'INSCRIPCIÓ