7 de novembre del 2016

CONCURS I DEGUSTACIÓ POPULAR D'OLLA DE LA PLANA



El passat dimecres, a més del concurs professional, també vam poder gaudir de la degustació popular d'olla de la Plana. Els restaurants Lluïsos, Al d'Emilio, La Olivereta, Defeli, El Miso, Birbar, Los Maños, Panegre i El Casino van preparar les seues millors olles per a què tots els veïns i veïnes que es van apropar a la plaça de la Vila pogueren tastar una ració del plat principal de les Jornades Gastronòmiques.



Aquest any, com a novetat, l'associació Cultural Gastronòmica de Vila-real, va preparar una gran olla amb la col·laboració de la Fundació Primavera, que va aportar les verdures procedents del seu hort ecològic, la Carnisseria Jaime, que va posar la carn de l'olla. En aquest sentit, cal destacar també la col·laboració de la Fundació Caixa Rural Vila-real i La Cooperativa.

La part solidària va anar a càrrec de les Conferències de Sant Vicent de Paül, que van recollir 1 € per cada cassoleta que anirà destinat a l'obra social que porten a terme al nostre poble, ajudant als que més ho necessiten.

L'esdeveniment va marcar el punt de partida d'aquestes VII Jornades Gastronòmiques que, un any més, segueixen apostant per la gastronomia local, i per això els convidem a visitar els restaurants participants i tastar els diferents i exclusius menús que han preparat per al mes de novembre.