13 de novembre del 2017

DEGUSTACIÓ POPULAR D'OLLA DE LA PLANA

El passat dimecres 8 de novembre, a més del concurs professional d'olla de la Plana, va tindre lloc la ja tradicional degustació popular, en la que els restaurants participants van repartir més de 800 racions de la sol·licitada olleta. En aquesta degustació popular, els protagonistes van ser, una vegada més, els restaurants participants en les VIII Jornades Gastronòmiques que van preparar les seues millors olles  per a l'ocasió. D'aquesta forma, els assistents a l'esdeveniment, entre els que s'encontraven les autoritats locals així com la Reina i Dames de la Ciutat, van poder tastar l'olla de la Plana de Rincón La Olivereta, Lluïsos, Taberna Los Galgos, Casa Rosa, Tangerina, Barra del Sedre, Juani, Al d'Emilio, Birbar, Defeli, El Miso i Más que tapas

olla de la plana


A més a més, i de la mateixa forma que es va fer en l'anterior edició, l'Assocació Cultural Gastronòmica de Vila-real va preparar una gran olla que, amb l'ajuda de la resta de restaurants també va ser servida entre els assistents.

Però la degustació popular d'Olla de la Plana també te la seua vessant solidària, així doncs, la Fundació Manantial, que treballa en favor de la salud mental, va ser l'encarregada del repartiment de les cotitzades cassoletes de fang. De la mateixa forma, també va recollir el donatiu d'1 € que anira destinat íntegrament al seu projecte a Vila-real.



Una vegada més, cal destacar l'èxit i la participació popular en un dia on els nostres restaurants son els vertaders protagonistes. Però els recordem que ho seguiran sent durant tot el mes de novembre, i els convidem a que s'acosten a tastar l'olla de la Plana dels restaurants participants així com els diferents i exclusius menús que han preparat per a l'ocasió.

Mengem a Vila-real! Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada