2 d’octubre del 2018

INICI DEL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A LES JORNADES GASTRONÒMIQUES 2018

Comencen els preparatius de l'edició IX de les Jornades Gastronòmiques "Mengem a Vila-real... Olla de la Plana" que, com ja és habitual, se celebraran durant el mes de novembre.

Aquesta setmana s'han reunit el Comité Organitzador de les Jornades Gastronòmiques de Vila-real - representants de l'Ajuntament i de l'Associació Gastronòmica de Vila-real,

per donar el tret d'eixida a la novena edició de les Jornades. Un esdeveniment que en els darrers anys ha tingut una bona acollida tant de participació per part dels restaurants com dels comensals que han volgut degustar la variada i gustosa oferta gastronòmica vila-realenca. En aquest cas, protagonitzada per la tradicional Olla de la Plana.

Com diu el Regidor d'Economia, Xavier Ochando, l'esdeveniment té com a objectiu principal incentivar, fomentar i promocionar la restauració local i la gastronomia de Vila-real. Aquesta iniciativa pretén donar el valor que li correspon als productes i plats tradicionals de la terra elaborats amb les mans i els fogons dels nostres cuiners. Es tracta d'una cita important per a Vila-real, ja que atrau més d'un 25% de públic de fora.

Com ja és habitual, les Jornades comptaran amb el concurs d'Olla de la Plana. El plat dels concursants serà avaluat pel jurat professional i, després es procedirà a la degustació popular d'Olla que sempre congrega a un bon nombre de ciutadans entorn la plaça de la Vila.


Els restaurants interessats poden presentar la seua sol·licitud per a participar abans del 15 d'octubre, a l'Agència de Desenvolupament Local (Av. La Murà, 28-1r pis) o a través del correu electrònic fomenteconomic@vila-real.es. Tota la informació està disponible en el blog de les Jornades Gastronòmiques i en el Portal del Comerciant de Vila-real.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada