25 d’octubre del 2022

Cuina en viu amb xefs d'estrella Michelin per obrir les jornades gastronòmiques 'Mengem a Vila-real l'Olla de la Plana'

 La Cuina en Viu ha estat novament la protagonista al obrir les XIII Jornades Gastronòmiques 'Mengem a Vila-real Olla de la Plana'. Aquestes jornades organitzades per l'Associació d'Hostaleria i d'Oci de Vila-real (Ashiovi) de la mà de l'Ajuntament de Vila-real i amb la col·laboració de l'Associació Gastronòmica de Vila-real s'han reinventat els darrers anys i han donat com a resultat una proposta oberta tant a professionals com al públic d'allò més interessant.

L'acte, que es va celebrar al Teatre Tagoba, va tindre com a padrí al conegut i televisiu cuiner Pepe Rodríguez, del programa Masterchef. Els ponents participants van ser els cuiners amb estrella Michelin Aitor Arregi, del restaurant Elkano amb “Lacrème (Paisaje culinario, desembarco de la parrilla)”; Vicent Guimerà, del restaurant L'Antic Molí amb “Nuestra olleta de tendones”; Alberto Ferruz, del restaurant BonAmb amb “La luz del Mediterráneo” i Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci, del restaurant Atalaya amb “El atún rojo, su aplicación en los guisos”.


Per la vesprada, a la plaça de la Vila va tindre lloc el Concurs Nacional d'Olla de la Plana Pasqual Batalla i la degustació popular d'olleta, a benefici de l'associació Enach, un acte que novament va ser un èxit i va tindre una gran acollida per part de la societat vila-realenca.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada