2 de desembre del 2012


El restaurant Al d'Emilio guanya el premi del jurat tècnic del Concurs d' Olla de la Plana de les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real. #Gastronomia #Vila-real


El Jurat format per Francisco González-crític gastronòmic membre de l'Associació Enològica de Castelló-, José Manuel Avilés-expert gastronòmic comentarista de la SER-, Conxita Ibañez-presidenta de l'Associació d'Ames de Casa de Vila-real, Alberto Font-professor de l'Escola d'Hostaleria de Castelló-i Pasqual Batalla-regidor de Comerç i Foment Econòmic de l'Ajuntament de Vila-real-, es va donar cita el dijous 29 de novembre a la plaça de la Vila per tal de degustar les olles confeccionades per 9 dels restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques que van cuinar aquest plat tradicional tal com es presenta en els seus restaurants.



Els participants van ser els restaurants Casino, Ca Alex, Lluïsos, Bodegó de Carlos, El Miso, Cal Dimoni, Al d'Emilio, Navarro i l'Hostal Sant Joan, els quals van presentar des de la Olla més tradicional fins a les propostes més innovadores, però tots ells amb una gran qualitat.

Falta ara esbrinar qui serà el restaurant guanyador del premi del jurat popular atorgat pels clients que s'acosten als restaurants participants i valoren el menú gastronòmic ofert.


Després de la deliberació del jurat, que va decidir atorgar el premi al restaurant Al d'Emilio, el nombrós públic assistent va poder degustar les diferents olletes, servides en una tradicional cassoleta de fang commemorativa i una cullera de fusta.


L'olla ben calenta va servir per aliviar l'intens fred que feia a la plaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada