9 de novembre del 2017

CONCURS D'OLLA DE LA PLANA PASQUAL BATALLA

Ahir dimecres 8 de novembre, es va celebrar una vegada més el Concurs Professional d'olla de la Plana, emmarcat dins de les VIII Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real. Cal recordar, que aquest any el concurs ha prés el nom de qui va ser regidor de l'Ajuntament de Vila-real i un dels principals impulsors d'aquestes jornades, Pasqual Batalla
Així doncs, al voltant de les 18.30 hores van anar arribant els diferents restaurants a la plaça de la Vila per tal de tindre-ho tot a punt i supervisar fins l'últim detall de cadascuna de les olles preparades per a l'ocasió. En aquesta ocasió, van ser els restaurants Rincón La Olivereta, Lluïsos, Casa Rosa, Tangerina, Barra del Sedre, Juani, Al d'Emilio, Birbar, Defeli, El Miso i Más que tapas els que van presentar les seues millors elaboracions d'olla de la Plana tradicional a l'exigent jurat, encarregat d'avaluar diferents aspectes de cada recepta.
Aquesta edició de les Jornades, hem tingut el plaer de comptar amb la presència al jurat de Miguel Barreda, cuiner i propietari del restaurant Cal Paradís, amb una estrella Michelin, Ignacio Porcar, professor de l’Escola d’Hostaleria de Castelló, José Cabanes, cuiner del restaurant Cal Dimoni, Francisco González, crític gastronòmic, Conchita Ibáñez, presidenta de l’Associació d'Ames de Casa de Vila-real, Sergio González, bloguer gastronòmic d'ACubierto, que no ho van tindre gens fàcil a l'hora de tastar cadascuna de les cassoletes. Des d'ací els agraïm la seua col·laboració.


Una vegada finalitzades les jornades, dins l'acte de Causura que se celebrarà al mes de desembre, es coneixeran els resultats de la votació i es farà entrega dels trofeus als tres primers classificats. Fins aleshores, els convidem a tastar personalment totes les olles dels restaurants participants i a fer la seua pròpia votació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada