MENÚ
- Amanida de tomaca amb vitet i ceba tendra
- Bolets de temporada amb cansalada ibèrica i ou amb pinyons
- Tronc de tonyina macerada amb soja acompanyat d’encisam i espagueti de mar (algues)
- La nostra Olleta de la Plana
- Flamet de carabassa amb Sant Pasqual
--------------------------------------------------------------
Preu: 22,00 €, no inclou beguda
Mínim 2 persones
Horari: dinars de dilluns a dissabte
Reserva prèvia – taula completa
- ENTRANTS
- Amanida de tomaca amb vitet i ceba tendra
- Bolets de temporada amb cansalada ibèrica i ou amb pinyons
- Tronc de tonyina macerada amb soja acompanyat d’encisam i espagueti de mar (algues)
- PRINCIPAL
- La nostra Olleta de la Plana
- POSTRES
- Flamet de carabassa amb Sant Pasqual
--------------------------------------------------------------
Preu: 22,00 €, no inclou beguda
Mínim 2 persones
Horari: dinars de dilluns a dissabte
Reserva prèvia – taula completa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada