18 de juny del 2021

Ja tens la targeta #Fempoble de Vila-real, amb la qual estalvies un 20%?

La pandèmia ha suposat per als xicotets establiments locals una caiguda important de la seua rendibilitat degut a les necessàries restriccions sanitàries que s’han hagut d'adoptar per tal de protegir la nostra salut.

És hora de que nosaltres també procurem per la seua salut i donem suport als comerços, bars, restaurants i resta de serveis de la ciutat.

Per això la Regidoria d’Economia ha posat en funcionament, gràcies a la col·laboració de la Fundació Caixa Rural Vila-real, una targeta que a més de donar suport als negocis locals també beneficia als clients. Així naix la targeta #Fempoble, a la qual l’Ajuntament ha posat a disposició un fons de 100.000€ per a retornar a cadascuna fins 40€ en les compres fetes als establiments de Vila-real.

La targeta la pot sol·licitar qualsevol persona, siga o no resident a Vila-real, siga o no client de la Caixa Rural. Si eres client, funciona com qualsevol targeta de pagament,  i si no, simplement és una “targeta-moneder”. I en qualsevol cas, és completament gratuïta.

Així de simple. Quan pagues als establiments adherits, tens l’equivalent a un 20% de descompte.

Demana-la en www.vilatenda.es , al 964 900 045 o en FCR Vila-real a la plaça de la Vila, 2 ... i comença a estalviar. #Fempoble ! 

Vols adherir el teu negoci? Entra en www.vilatenda.es


Ací t'explique què és #fempoble



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada