30 d’octubre de 2013

RECEPTA: LLESQUETES D'OU



LLESQUETES D'OU (Valencià)

Pa, llet, ous, canella i sucre.

Es talla el pa en llesques i es posa en un recipient amb llet perquè s’embeguen bé. Es baten dos o tres ous i anem passant les llesques per dins, arrebosant-les suficientment, i de seguida es posen a fregir en una paella amb prou d’oli. Anem donant-los la volta i, quan es trauen i es posen en una font, s’espolsen amb sucre i una miqueta de canella.



TORRIJAS (Castellano)

Pan, leche, huevos, canela y azúcar.

Se corta el pan en rebanadas y se meten en un recipiente con leche para que se empapen bien. Se baten dos o tres huevos y vamos pasando las rebanadas por dentro, rebosándolas bien y en seguida se ponen a freír en una sartén con bastante aceite. Les damos la vuelta y, cuando las sacamos y las ponemos en una fuente, se espolvorean con azúcar y un poquito de canela.