11 de novembre del 2014

CONCURS PROFESSIONAL I DEGUSTACIÓ POPULAR

El proper dimecres 12 de novembre a les 19:00h a la Plaça de la Vila tindrà lloc el Concurs d'olla de la Plana amb la participació d'onze restaurants de Vila-real. Una vegada més, personalitats del mon de la gastronomia castellonenca formaran el jurat professional encarregat de valorar cadascuna de les olles elaborades pels diferents participants. Posteriorment, totes les persones que s'hi acosten a la plaça podran degustar les exquisites olles amb les ja tradicionals cassoletes.

Alberto Font, professor de l'Escola d'Hostaleria de Castelló, Rafael Portolés, propietari del Restaurant Portolés de Castelló, Conchita Ibáñez, presidenta de l'Associació de Mestresses de Casa de Vila-real, i Francisco González, crític gastronòmic, seran els membres del jurat que hauran de decidir quina de les olles presentades es mereix ser la millor olla d'aquestes V Jornades Gastronòmiques.

 En aquesta ocasió, el concurs comptarà amb 9 participants en la categoria d'olla tradicional i dos en la d'olla innovadora. D'una banda La Olivereta, Lluïsos, El Gaucho, El Racó de Pepa, Hostal Sant Joan, Ca Àlex, Juani, Panegre, i Casino li ho posaran difícil al jurat preparant les seues olles com sempre s'han fet a la Plana, mentre que El Miso i Al d'Emilio es disputaran el premi de l'olla innovadora, intentant sorprendre al jurat amb les seues atrevides propostes.

Una vegada finalitzat el concurs seran els assistents a l'acte els que podran gaudir de la degustació popular que oferiran els restaurants participants junt amb el Taronger i Cal Dimoni, que també es sumaran a l'event. Per a que es puguen degustar degudament totes i cadascuna de les olles, es repartirán les ja tradicionals cassoletes de fang de les Jornades Gastronòmiques.



Esperant que passen una vesprada d'allò més agradable, els convidem a participar de l'acte i a tastar les exquisites olles preparades pels nostres restaurants.

Bon profit!