La taronja i
les seues aplicacions van estar les protagonistas del col·loqui que es va
realitzar al Restaurant Hostal Sant Joan durant les III Jornades Gastronòmiques
Mengem a Vila-real.
Durant l’acte
que va tenir una gran afluència es va debatir sobre la necessitat
de promocionar la taronja com a producte autòcton també dins dels restaurants,
en una tertulia dinàmica en la que va participar Pasqual Batalla, concejal de
Comerç y Foment econòmic, Hector Molina, gerent de 3cents i Ximo Abril, cuiner
del Restaurant El Casino, a més de la intervenció de nombrosos assistents,
entre ells diversos restauradors locals.
L’acte també
va servir per presentar el licor de mandarina Nelet, per part de Manuel
Navarro, gerent de l’empressa vila-realenca Licors de la Terra, que ha dut a
comercialitzar aquest producte que s’ha popularitzat durant els últims
anys. Per acompanyar la degustació es va servir als assitents altres productes
elaborats amb toronja com les “virutes de taronja inades” preparades per Ximo
de El Casino, un crep de toronja i nata de la mà de Pepe, del Restaurant Cal
Dimoni y una deliciosa coca de toronja de Montiel Hostal Sant Joan.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada