5 de novembre del 2013

La cuinera de 'Master Chef' Maribel Gil encén els fogons de les IV Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real

Les IV Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real… Olla de la Plana  van encendre ahir dilluns 4 de novembre oficialment els fogons amb la presentació d'aquesta nova edició de la campanya, en la qual participen 15 restaurants de la ciutat que ofereixen fins al pròxim 30 de novembre més de 70 plats i menús complets que tenen un ingredient en comú: la tradicional olla de la Plana.

El regidor d'Economia, Pasqual Batalla, ha presidit aquesta presentació oficial, que ha comptat també amb la cuinera televisiva de Master Chef Maribel Gil, que ha presentat i signat el seu llibre El diario de las recetas de Maribel. La ruta turística de la taronja promoguda pel responsable de Matafruits, Manuel Mata, ha estat una altra de les protagonistes d'aquesta jornada inicial, a través d'un audiovisual i la taula rodona "La promoció de les ciutats a través de la gastronomia".

La programació de les IV Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real torna el dijous 14 de novembre, amb una demostració, concurs i degustació popular d'olla de la Plana a les places Major i de la Vila.
 Un tast de cerveses (dimecres, 20) i el Cataminari d'autor (dijous, 28) són altres de les activitats de les jornades, que ja poden degustar-se en els 15 restaurants participants en aquesta quarta edició amb menús entre 12 i 25 euros.