20 de setembre del 2022

XIII Jornades Gastronòmiques 2022 a Vila-real. Inscripcions

L'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (ASHIOVI) de la mà amb l'Ajuntament de Vila-real, i la col.laboració de l'Associació Gastronòmica de Vila-real, ja estan preparant les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana 2022, enguany la tretzena edició.

És per això que si eres amant de l'olleta de la Plana, o de la gastronomia en general, no pots oblidar la cita al mes de novembre, i sobre tot, seguir aquest Blog per a estar ben informat dels restaurants on la podràs provar.

A més si tens un restaurant a Vila-real, este és el teu punt d'encontre gastronòmic. Participa en l'event més relevant de difusió i promoció de la nostra cuina  i l' oferta gastronòmica de Vila-real.

Aquest any, gaudirem de nou d'un Showcooking amb reconeguts cuiners nacionals el dia 24 d'octubre i per la vesprada, Concurs d'olleta de la Plana i posterior degustació popular a la plaça de la Vila. 
A més els restaurants oferiran el seu menú degustació durant tot el mes de novembre per poder provar les seues Olles i donar suport així als negocis de la nostra ciutat. 

RESTAURANT! Cóm participar? Envian's presencialment a l'Agència de Desenvolupament Local o per mail a ashiovioficial@gmail.com  la butlleta d'inscripció, el menú que ofereixes i una foto del teu local.

Consulta les BASES  y el formulari d'inscripció ací




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada