11 d’octubre del 2022

Les XIII Jornades Gastronòmiques de Vila-real escalfen fogons per preparar la millor Olla de la Plana

Vila-real torna a acollir les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana amb la seua XIII edició, organitzades per l'Associació d'Hostaleria i d'Oci de Vila-real (Ashiovi) de la mà de l'Ajuntament de Vila-real i amb la col·laboració de l'Associació Gastronòmica de Vila-real.

Aquestes jornades suposen una de les principals referències gastronòmiques de la ciutat i tenen com a objectiu posar en valor la gastronomia local. I tornen amb diverses cares conegudes com la del popular cuiner i presentador del programa Masterchef, Pepe Rodríguez, qui serà de nou el mestre de cerimònies del 'show cooking' el dia 24 d'octubre al matí en el Teatre Tagoba. Les jornades també es complementaran amb el concurs d'Olla de la Plana.

Així que, si voleu gaudir de la millor gastronomia, en les XIII Jornades Gastronòmiques podreu fer-ho perquè tindrem una gran varietat de restaurants de la ciutat que competiran per preparar les millors receptes d'Olla de la Plana, un plat de cullera tradicional que us traslladarà a la infantesa, a la cuina que feia l'àvia, a una gastronomia on predominen els productes senzills i de qualitat, i que tots els veïns, veïnes i visitants de la ciutat podran tastar.

A la web http://mengem.vila-real.es es poden consultar les bases de participació en les jornades, així com del concurs d'Olla de la Plana que se celebrarà el dilluns 24 d'octubre en la plaça de la Vila, com a avantsala de les jornades. Per a més informació, també poden dirigir-se a l'Agència de Desenvolupament Local, la seu del qual es troba en l'edifici de l'antiga Cambra Agrària, en l'avinguda de la Murà. Us esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada