19 de desembre del 2011

Les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real diuen adéu a la segona edició amb una emotiva cerimònia de clausura

Encara que les II Jornades Gastronòmiques van acabar oficialment el passat 27 de novembre, dia de Santa Caterina, va ser ahir a la nit quan, definitivament, van dir adéu fins a la propera edició, i ho van fer amb la celebració d'una cerimònia de cloenda al restaurant Cal Dimoni.

Un emotiu acte que, a més, va servir per atorgar els premis als clients dels restaurants que havien valorat els menús, consistents en diversos sopars i lots de productes gastronòmics, així com al restaurant amb la millor qualificació obtinguda, que va ser el restaurant Al d'Emilio. Així mateix, es va retre un càlid homenatge als 19 participants, amb l'emissió d'un audiovisual recordatori i el lliurament de diplomes acreditatius.
A la cerimònia, que va estar conduïda pel periodista i locutor Raúl Puchol, van assistir al voltant d'unes cinquanta persones, entre restauradors, col·laboradors i alguns dels membres del consistori vila-realenc, com el regidor de Turisme, Emili Obiol, i el tinent d'alcalde i regidor de Comerç i Foment Econòmic, Pasqual Batalla, entre d'altres.
Precisament va ser Batalla qui, després de la divertidíssima actuació del còmic i monologuista Fanfi García, va cloure l'acte i va convidar a tots a participar en la pròxima edició de les Jornades Gastronòmiques, que, segurament, tornaran a comptar amb l'olla de la Plana com a plat protagonista.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada