13 de desembre del 2011

CLOENDA DE LES II JORNADES GASTRONÒMIQUES

El dimecres 14 de desembre se celebrarà l'acte que tancarà les II Jornades Gastronòmiques de Vila-real Mengem a Vila-real ... olla de la Plana.

Això serà al restaurant Cal Dimoni a les 20.30 h i durant l'acte es presentaran els resultats de l'esdeveniment gastronòmic, es realitzarà el sorteig de les butlletes agraciades dipositades pels clients en les urnes i es lliurarà el premi al restaurant més ben valorat pels clients, així com un reconeixement a tots els participants.

En finalitzar està prevista la degustació del plat estrela de les Jornades, l'olla de la Plana, preparada per l'Associació Gastronòmica de Vila-real. A més estarà amenitzat amb l'actuacióde Fanfi Garcia, qui aportarà el seu particular punt de vista gastronòmic.
Les invitacions, que són limitades, es poden aconseguir fins dimarts 13 a les 14 hores a la Regidoria de Comerç i Foment Econòmic. Av la Murà, 28-1r. Tel. 964.547.017, fomenteconomic@ajvila-real.es



El miércoles 14 de diciembre se celebrará el acto que cerrará las II Jornadas Gastronómicas de Vila-real Mengem a Vila-real....olla de la Plana

Se celebrará en el restaurante Cal Dimoni a las 20.30 h y durante el acto se presentarán los resultados del evento gastronómico, se realizará el sorteo de los boletos agraciados depositados por los clientes en las urnas y se entregará el premio al restaurante mejor valorado por los clientes, así como un reconocimiento a todos los participantes.

Al finalizar está prevista la degustación del plato estrella de las Jornadas, la olla de la Plana, preparada por la Asociación Gastronómica de Vila-real. Además estará amenizado con la actuación de Fanfi Garcia, quien aportará su particular punto de vista gastronómico.

Las invitaciones, que son limitadas, se pueden conseguir hasta el martes 13 a las 14 horas en la Concejalía de Comercio y Fomento Económico. Av. la Murà, 28-1º. Tel. 964547017, fomenteconomic@ajvila-real.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada