Els bolets estan presents a les
nostres vides i, en moltes ocasions, més d'allò que puguem imaginar. Els bolets
estan en aliments tan bàsics com el pa, la cervesa, el formatge o embotits tan
coneguts com el fuet. Amb ells es produeixen medicaments tant importants
com la penicil·lina i es tracten diverses enfermetats, però també s’utilitzen
per a tintar teixits i altres tipus de materials.
El proper 3 de novembre, Jose Antonio Galiana ens parlarà de
totes aquestes curiositats i moltes més coses al voltant dels bolets i la
nostra afinitat amb ells. José Antonio, pastisser i gran aficionat a la
micologia, ens mostrarà diferents usos i tipus de bolets, però a més a més, ens
explicarà com aprofitar-les de la millor manera possible a la nostra cuina.
Durant la xerrada, ens explicarà algunes de les seues exquisides
receptes amb bolets, que també podeu consultar al seu perfil de Facebook José Antonio Galiana, on trobareu una gran quantitat de receptes explicades pas a
pas.
No ho oblideu, el proper 3 de novembre a les 19:00 al Restaurant el Miso. Entrada gratuïta amb inscripció.