22 de novembre de 2012



La taronja i les seues aplicacions van estar les protagonistas del col·loqui que es va realitzar al Restaurant Hostal Sant Joan durant les III Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real.
Durant l’acte que va tenir una gran afluència  es va debatir  sobre la necessitat de promocionar la taronja com a producte autòcton també dins dels restaurants, en una tertulia dinàmica en la que va participar Pasqual Batalla, concejal de Comerç y Foment econòmic, Hector Molina, gerent de 3cents i Ximo Abril, cuiner del Restaurant El Casino, a més de la intervenció de nombrosos assistents, entre ells diversos restauradors locals.
L’acte també va servir per presentar el licor de mandarina Nelet, per part de Manuel Navarro, gerent de l’empressa vila-realenca Licors de la Terra, que ha dut a comercialitzar  aquest producte que s’ha popularitzat durant els últims anys. Per acompanyar la degustació es va servir als assitents altres productes elaborats amb toronja com les “virutes de taronja inades” preparades per Ximo de El Casino, un crep de toronja i nata de la mà de Pepe, del Restaurant Cal Dimoni  y una deliciosa coca de toronja de Montiel Hostal Sant Joan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada