LLESQUETES D'OU (Valencià)
Pa, llet, ous, canella i sucre.
Es talla el pa en llesques i es posa en un
recipient amb llet perquè s’embeguen bé. Es baten dos o tres ous i anem passant
les llesques per dins, arrebosant-les suficientment, i de seguida es posen a
fregir en una paella amb prou d’oli. Anem donant-los la volta i, quan es trauen
i es posen en una font, s’espolsen amb sucre i una miqueta de canella.
TORRIJAS (Castellano)
Pan, leche, huevos, canela y azúcar.
Se corta el pan en rebanadas y se meten en un recipiente con leche para que se
empapen bien. Se baten dos o tres huevos y vamos pasando las rebanadas por
dentro, rebosándolas bien y en seguida se ponen a freír en una sartén con
bastante aceite. Les damos la vuelta y, cuando las sacamos y las ponemos en una
fuente, se espolvorean con azúcar y un poquito de canela.