23 d’octubre del 2013

RECEPTA: OLLA DE CARDETS



OLLA DE CARDETS (Valencià)

Carn de pollastre i de vedella, 2 ossos per al caldo, bracet de corder, cardets, cigrons, creïlles, safanòries, naps, botifarres de ceba, sal i oli.


Posar els cigrons en remull el dia abans. En una olla gran, amb aigue, es fiquen el pollastre, la vedella, el bracet de corder, els ossos, les safanòries, els cigrons i els cardets, trossejats i nets. Quan tots els ingredients estiguen cuits, s’afegeixen les creïlles trossejades i les botifarres, la sal i un rajet d’oli. Quan les creïlles estiguen cuites, ja està a punt per menjar.




OLLA DE CARDOS (Castellano)

Carne de pollo y de ternera, 2 huesos para el caldo, brazo de cordero, cardos, garbanzos, patatas, zanahorias, nabos, morcillas de cebolla, sal y aceite.


Poner los garbanzos en remojo el día antes. En una olla grande, con agua, se ponen el pollo, la ternera, el brazo de cordero, los huesos, las zanahorias, los garbanzos y los cardos, troceados y limpios. Cuando todos los ingredientes estén cocidos, añadimos las patatas troceadas y las morcillas, la sal y un chorrito de aceite. C
uando las patatas estén cocidas, ya está a punto para comer.