5 de novembre del 2012

Presentació de les III Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real, aquest dimecres 7 de novembre a les 18:30 a la Fundació Caixa Rural de Vila-real. #Gastronomia #Vila-real

Durant l'acte es presentaran les Jornades Gastronòmiques 2012 per part dels regidors de Foment Econòmic i Turisme, Pasqual Batalla i Emili Obiol respectivament, així com del president de l'Associació Gastronòmica de Vila-real, Ximo Abril, i a més comptarem amb una taula rodona en la qual participaran Manolo Martín, director de l'Escola d'Hostaleria de Castelló, Miguel Ángel Martí, propietari i cap de cuina de La ÒPERA de Benicàssim, premi a l’empresari de l'any 2010 d’ ASHOTUR, i José Manuel Avilés, expert gastronòmic, col · laborador del programa Hoy por Hoy de Cadena SER.
La taula rodona versarà sobre gastronomia tradicional de Vila-real, amb aportacions d'interès al voltant de l'Olla de la Plana, la Xulla o l'Empedrao, entre altres.

A la cloenda de l'acte està prevista l'assistència de l’alcalde de la ciutat, José Benlloch.

Les Jornades Gastronòmiques se celebren del 9 de novembre al 2 de desembre als restaurants participants, amb una extensa programació d'activitats al voltant de la gastronomia.

Més informació a www.mengem.vila-real.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada