14 de desembre del 2012

CLOENDA DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES 2012


#gastronomia. Les Jornades Gastronòmiques 2012 finalitzen amb un acte de cloenda en el que es van entregar els premis del jurat tècnic a la millor Olla de la Plana i del jurat popular al restaurant millor valorat pels clients.

Cal Dimoni va ser la seu de l’acte de cloenda en el que es van entregar els reconeixements als restaurants participants en aquesta tercera edició de Mengem a Vila-real, i on els regidors Batalla i Obiol, responsables del Foment Econòmic i del Turisme local respectivament van agraïr tant als restauradors com a les empreses i entitats col.laboradores.
Els assistents també van poder gaudir d’un video que replega el que han segut aquestes Jornades i del monologiste vila-realenc Salveta Show que va posar la nota humorística a la vetllada que va concloure amb una degustació del també plat tipic vila-realenc l’empedrao, preparat pels membres de l’Associació Gastronòmica de Vila-real.
L’alcalde de la ciutat José Benlloch va posar el punt i final amb el convenciment de que iniciatives com aquestes serveixen per a posar la gastronomía local en el panorama provincial i també internacional, com així ho mostren les dades de participació i d'accés al blog de les Jornades, cosa que suposa una contribució a la millora de l’economía local.
En referència a aquestes dades es van aportar xifres com que es van servir alvoltant de 1500 menús gastronòmics, un 30% de clients de fora de Vila-real, més de 5.000 accesos al blog de tots els indrets del mon i 1.000 seguidors al Facebook .
L’acte va finalitzar amb la foto de familia dels restaurants participants, on el restaurant Al d’Emilio va lluïr el premi a la millor Olla de la Plana i el restaurant Els Lluïsos el corresponent al restaurant millor valorat per la clientela.

Foto: Francisco Poyato. El Periodico Mediterraneo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada