4 de novembre del 2016

CONCURS PROFESSIONAL D'OLLA DE LA PLANA

Les Jornades Gastronòmiques "Mengem a Vila-real... Olla de la Plana" han començat reunint a la nostra ciutat a una nodrida representació de la gastronomia local i provincial. I és que el passat dimecres 2 de novembre, els restaurants participants en les Jornades van presentar les seues millors versions de l'olla de la Plana tradicional al veredicte de l'experimentat jurat que va avaluar fins a l'últim detall de cadascuna de les receptes.

D'aquesta forma els restaurants Lluïsos, Al d'Emilio, La Olivereta, Defeli, El Miso, Birbar, Los Maños, Panegre i El Casino es van esforçar per conquerir els paladars més exigents. En aquesta ocasió el jurat del concurs professional va estar composat pel sumiller, Nas de Bronxe 2013 i professor de GASMA, Sergio Rodríguez; el professor i cap d'estudis de l'Escola d'Hostaleria de Castelló Ignacio Porcar; Miguel Barrera, cuiner amb l'única estrela Michelín de la província de Castelló; el periodista i comunicador gastronòmic Raúl Puchol; el bloguer i comunicador especialitzat en gastronomia Enrique Ballester, i la presidenta de l'Associació de Mestresses de Casa, Conchita Ibáñez.

A principis del mes de desembre, i una vegada finalitzades les Jornades Gastronòmiques, es coneixeran els resultats i es farà l'entrega de trofeus als 3 primers classificats. Fins aleshores, els convidem a tastar els diferents menús que els ofereixen els restaurants participants i a donar el seu propi veredicte.